Gevel softstralen

Een gevel softstralen is een ideale manier om deze te reinigen. Niet alleen is het goed de gevel te softstralen wanneer deze vervuild is, ook na brand- of roetschade is het aan te raden de gevel te softstralen om deze weer in originele staat te herstellen. Wij kunnen uw gevel vakkundig softstralen.

Werkwijze

Wanneer wij uw gevel softstralen, gebruiken wij hierbij een compact apparaat dat werkt. Met behulp van deze softstraalmachine kunnen wij uw gevel softstralen. De gevel softstralen gebeurt met een combinatie van straalmiddel, luchtdruk en water. Deze manier van gevelreiniging is zeer populair, vooral wanneer de gevel vervuild is met roet.

Kwetsbare gevels

Ook een kwetsbare gevel kunnen wij softstralen. Wij kunnen de gevel softstralen door het straalmiddel onder hoge druk op de gevel te spuiten en daarmee de ondergrond te reinigen zonder deze te beschadigen. Daarom zijn ook kwetsbare gevels bij ons in goede handen.

Contact

Wilt u meer informatie over gevel softstralen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Bel naar 06-54384830 of 0162-519506 of stuur een mail naar van Biezen Gevelrenovatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze site.