Voegersbedrijf

Van Biezen Gevelrenovatie heeft alle kwaliteiten van een professioneel voegersbedrijf. Wij zijn opgericht als gevelrenovatiebedrijf, maar staan ook zeer goed aangeschreven als voegersbedrijf. Als voegersbedrijf kunnen wij u helpen oude voegen te verwijderen en nieuwe voegen te plaatsen. Uiteraard behoort het reinigen en herstellen van voegwerk ook tot de werkzaamheden van ons voegbedrijf.

Werkzaamheden

Wanneer u voegwerken wilt laten vervangen of herstellen, dan gaat u naar een voegersbedrijf. Wilt u muren of de gevel laten reinigen of renoveren, dan zoekt u naar een renovatiebedrijf. Daarom kunt u in alle gevallen bij ons terecht. Wij zijn een voegersbedrijf en renovatiebedrijf in een enkele onderneming. Van ons voegersbedrijf mag u dan ook een zeer goede kwaliteit verwachten.

Contact

Wilt u de gevel en muren laten reinigen en direct de voegwerken laten renoveren of vernieuwen? Kies dan voor ons renovatie- en voegersbedrijf. Wij zijn u graag van dienst en leveren absoluut topkwaliteit. Bel naar 06-54384830 of 0162-519506 of stuur een mail naar van Biezen Gevelrenovatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze site.