Schoorsteenreparatie

Soms is een schoorsteenreparatie onvermijdelijk. Door de jaren heen kunnen er scheurtjes ontstaan in uw schoorsteen en een reparatie is dan noodzakelijk. De scheuren kunnen verschillende oorzaken hebben en de schade kan groot of klein zijn. Voor iedere schoorsteenreparatie kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de schoorsteenreparatie op diverse manieren uitvoeren.

Werkwijze

Bij een schoorsteenreparatie kunnen diverse technieken worden gebruikt. De scheuren in uw schoorsteen kunnen door middel van een reparatie hersteld worden. Bij deze manier van schoorsteenreparatie worden de stenen van de schoorsteen vervangen. Een goedkopere manier van schoorsteenreparatie is de zogeheten cosmetische behandeling. Hierbij wordt er een schoorsteenreparatie uitgevoerd door de stenen met kleurstof te repareren.

Contact

Is uw schoorsteen aan reparatie toe en wilt u dat wij deze schoorsteenreparatie voor u uitvoeren? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen, ook wanneer u een gratis vrijblijvende offerte wenst voor de schoorsteenreparatie. Bel naar 06-54384830 of 0162-519506 of stuur een mail naar van Biezen Gevelrenovatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze site.