Gevelschadeherstel

Van Biezen Gevelrenovatie is uw partner in gevelschadeherstel. Voor iedere vorm van gevel schade herstel kunt u bij ons terecht. Heeft uw gevel schade opgelopen, herstel dit dan op korte termijn. Zo voorkomt u verdere problemen en zorgt u voor het behoud van de gevel. Heeft u een gevelschadeherstel nodig? Dan staan wij graag voor u klaar.

Schade

Heeft u schade aan uw gevel opgelopen, bijvoorbeeld door brand of roet? Onze gevelschadeherstel kan uw gevel er weer als nieuw uit laten zien. Wij kunnen de hele gevel reinigen tijdens het gevelschadeherstel, zodat u niets meer van de geleden schade zult zien. Is gevelschadeherstel nodig omdat er scheurtjes in de gevel zijn ontstaan? Ook dan kunt u bij onze gevelschadeherstel terecht.

Contact

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het nodige gevelschadeherstel of wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen onze gevelschadeherstel?
Bel naar 06-54384830 of 0162-519506 of stuur een mail naar van Biezen Gevelrenovatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze site.