Renovatiebedrijf

Van Biezen Gevelrenovatie is een renovatiebedrijf dat door de jaren een ruime ervaring heeft opgebouwd op het gebied van renoveren. Ons renovatiebedrijf staat dan ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Binnen ons renovatiebedrijf werken vakmensen met oog voor detail en grote dosis vakkennis. U kunt bij ons renovatiebedrijf terecht voor diverse werkzaamheden.

Werkzaamheden

Bij ons renovatiebedrijf kunt u onder meer terecht voor herstel en onderhoud van alle soorten voegwerk, het reinigen en renoveren van uw gevel en muren en voor het impregneren van muren. Ons renovatiebedrijf staat altijd voor u klaar, of u nu particulier of ondernemer bent. Als renovatiebedrijf kunnen wij ieder pand een nieuwe uitstraling geven.

Gratis offerte

Ons renovatiebedrijf kan u ondermeer helpen uw bedrijfspand, woning, schuur of schoorsteen te beschermen. Wilt u gebruikmaken van de diensten van ons renovatiebedrijf? Bel naar 06-54384830 of 0162-519506 of stuur een mail naar van Biezen Gevelrenovatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze site.

Indien gewenst kan ons renovatiebedrijf bij u langs komen om u persoonlijk advies op maat te bieden.