Knipvoegen

Vooral bij monumentale panden zijn knipvoegen gebruikt. Knipvoegen zijn ambachtelijke voegen en worden tegenwoordig niet veel meer gebruikt. Knipvoegen worden met een speciale mortel ingezet en zitten buiten het geveloppervlak. Knipvoegen worden aan de boven- en onderkant afgesneden.

Klassiek

Knipvoegen worden voornamelijk toegepast bij oudere panden die een monumentaal karakter hebben. Knipvoegen worden vervaardigd door middel van knipwerk, waarbij de specie in de lintvoegen tweezijdig schuin wordt afgeknipt. Knipvoegen worden een paar millimeter voor de steen aangebracht, waardoor het bijzondere uiterlijk verkregen wordt.

Specialist

Het vervaardigen van knipvoegen is een karwei voor de echte specialist. Hoewel het uw woning een bijzondere uitstraling geeft, is het vervaardigen van knipvoegen niet eenvoudig. Wilt u uw woning verfraaien met knipvoegen? Huur hier dan altijd een specialist voor in, zodat u zeker bent van de beste kwaliteit en een uitmuntend resultaat.

Contact

Wilt u meer informatie over knipvoegen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Bel naar 06-54384830 of 0162-519506 of stuur een mail naar van Biezen Gevelrenovatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze site.